Mönstrade byxor är så snyggt – i vinter kör jag tvärt emot mitt vanliga upplägg

Innehåller annonslänkar till Filippa K, Ellos, The Kooples, Hope och Seezona

Skärmavbild 2019-08-18 kl. 09.42.57

Leoaktiga här // randiga här // missoniinspirerad här // svart/rosablommig här // vinröda här // rödblå här

.

.

I nästan hela mitt liv har jag haft byxor som varit antingen jeansblå, vita, svarta eller beige. Aldrig någonsin har jag busat till det med en skojig färg eller ett snyggt mönster. Jag är så trött på det nu, och efter att jag köpte de här byxorna, så vill jag i vinter bara ha mönstrade vida byxor, helst med resår i midjan. Dressat med en klackar och vit knytblus som den här, eller mer casual med sneakers och en svart löst sittande top som den här. Eller så kör man tvärt om, svart knytblus (har en jättefin) och en vit topp. Ja ni fattar mönstrat nedtill och plain upptill. Precis tvärt emot hur jag brukar ha det 🙂

.

.

Gillar ni mönstrade byxor?

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: