Den där gången då det nästan gick överstyr

Innehåller annonslänkar till Partykungen

1

Jätteballong här

.

.

Ute öser regnet ned, och av mitt trädgårdsfix blev det inget. Sitter hellre här inne där jag kan ha det lugn och fint och titta på datorn, hehe! När jag letade efter teckningen som jag visade i förra inlägget hittade jag gamla bilder från när jag ordnade tidernas Cirkuskalas för Lillan i samband med hennes födelsedag 2014.

.

.

.

.

Alltså Herre Gud min skapare vad jag planerade och fixade. Det började med att jag hyrde in en stor hoppborg. Oh my vad stor den var när den kom. Jag hade ingen aning om att den skulle vara så stor. Den var ju liksom i storleksordningen ”Jippo på parkeringen utanför ICA Maxi eller Ikea”. Den blåstes upp och förankrades lite slarvigt, med några slags tältpinnar på kullen utanför svärfars hus. Problemet var bara att det blåste ganska friskt den dagen och jag var precis livrädd för att den där jäkla hoppborgen skulle lossna från sina fästen och ge sig av. Vid varje vindby krängde den till, lyfte en aning, och jag sprang som en tätting och slog ned de förbaskade ”tältpinnarna” som i princip inte stod emot ett skit… För inte så länge sedan inträffade en sån olycka i Kina och en massa barn flög iväg upp i luften och trillade ur och tragedin var ett faktum.

.

.

.

.

Som tur var höll sig hoppborgen kvar på marken och kalaset blev så lyckat. Vi hade clown (kläder här) med megafon här, och popcorn (popcornmaskin här) och sockervadd (sockervaddsmaskin här) och godisträd etc etc, och så hade vi en högtalare  som pumpade ut cirkusmusik hela eftermiddagen.

.

.

.

.

Alla barnen hade i alla fall hur kul som helst och hade ingen aning om mardrömmen som konstant passerade revy i mitt medvetande. De hoppade och dansade om mumsade godis helt oberörda. Lillans systrar hjälpte till och delade ut dricka, popcorn och såpbubblor här och så gjorde de sockervadd så det stod härligan till.

.

.

Skärmavbild 2019-08-17 kl. 17.21.41

Vimplar här

.

.

Ja, det var verkligen en dag att minnas, och jag är som sagt evigt tacksam att hoppborgen stod kvar på backen.

.

.

Efter det barnkalaset har Lillan inte haft något sådant igen, stackars barn… Hon fyller ju år den 10e juli, mitt i sommaren, och det är inte helt naturligt att ha barnkalas då, alla är liksom bortresta. Sen vet ni hur det är, så kommer hösten och skolstarten och det känns lite konstigt att ha ett barnkalas flera månader efter födelsedagen. Hon brukar kommentera det ibland. ”Jag har bara fått ha barnkalas 1 enda gång i hela mitt liv” men då brukar jag kontra med ”Men  v i l k e t   b a r n k a l a s  det var sen då lilla gumman!” Får se hur länge jag kommer undan med det…

.

.

Skärmavbild 2019-08-17 kl. 17.20.56

.

.

Naturligtvis hade vi både normalstora heliumballonger och enorma megaballonger (ballonger finns här och helium här) med luft för barnen att leka med. Heliumballonger är förresten bästa partytricket ever för både barn och vuxna. Finns ingen som inte kiknar av skratt när man börjar andas in gasen och pratar samtidigt. Alltså det får verkligen den stelaste av tillställningar att fullständigt rocka loss. Testa vid din nästa fest. Ballonger är festligt och helium är sjukt kul!

Skärmavbild 2019-08-17 kl. 17.22.25

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: