En mysig AW på en magisk veranda

horn

.

.

Hej hej

.

.

Vaknade med huvudvärk, i morse också, vilket kändes himla orättvist eftersom jag körde bil till och från AW:n ute på landet igår. Ska nog ta och kolla upp mitt TSH (sköldkörtelhormon, typ), kan hända behöver Levaxindosen korrigeras. Det var länge sedan sist och huvudvärk/migrän hos mig brukar vara ett tecken på att det är dags.

.

.

Nog om det, nu måste vi prata om AW:n igår. Alltså så himla trevligt och himmel vilket magiskt hus fina Niina har ♥ Alltså jag skulle kunna ge min högra hand för den verandan. På riktigt! Kan verkligen inte släppa tanken om en veranda till Villa Skogsbrynets baksida. Den  25/7 2015 visade jag den här teckningen, som jag knåpat ihop, på Instagram. Vi planerade att bygga en veranda och tog hit lite folk för att få en uppskattning av kostnaden osv. Projektet rann ut i sanden då det sammanföll med det jag skrev om här, men tanken har jag aldrig övergett och en dag ska det bli av.

.

.

Skärmavbild 2019-08-17 kl. 10.54.21

.

.

Men tillbaka till AW:n igår och Niinas magiska veranda. Stor och härlig och varmt omsluten av klättrande humle längs de vackra bågarna. Där inne, runt det enorma bordet samlades vi, 10 kvinnor från olika branscher, med olika bagage och livserfarenheter. Alla med sin egen historia att berätta. Så underbart att få umgås med så varma, kloka, roliga och intressanta kvinnor. De är nästan samtliga mer eller mindre nya bekantskaper för mig, och det var nu andra gången vi träffades i vår lilla AW-grupp.

.

.

Blev från början inbjuden i gemenskapen av en tjej jag känner sedan tidigare. När vi träffades, på vår första AW, visade det sig att också min svägerska var med, haha! Vilket sammanträffande liksom. Och, förutom vid familjesammankomster, kan jag konstatera att det är typ 30 år sedan hon och jag var vänner och partajade tillsammans förra gången. Och då hade vi förstås ingen aning om att vi i framtiden skulle bli släkt. Livet är bra märkligt ibland.

.

.

horn-2 horn-3

.Ja men ni ser ju, vilket vackert hus! 

.

.

Nu ska jag ta och ta tag i den här dagen. Det verkar som cykelinköp och trädgårdsfix står på schemat idag.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: