När fotografen får feeling

Skärmavbild 2019-08-16 kl. 22.39.44

Fotad genom en spegel

.

.

Bästa fredagen med härliga människor, jobb och så lite AW på det!

.

.

Jodå minsann det blev en bra dag idag trots att regnet hängde i luften i morse och jag var trött som få när jag lyckades pallra mig ur sängen vid nio. Tog lite sovmorgon i morse.

.

.

Mäklarstyling stod på schemat idag och det slutade faktiskt med att jag bokstavligen stylade både hus OCH… mäklare, hahaha! Bästa fotografen Stefan Strindberg fick nämligen feeling och pausade interiörfotograferingen en stund och drog igång en liten session med fotografering av både stylist (jag) och mäklare istället.

.

.

Jag ville förstås inte vara sämre jag, så jag, stylisten, hämtade min kamera och fotade fotografen som fotade mäklaren som hade blivit stylad av stylisten… är ni med?

.

.

.

.

Mäklaren är grymma Jonas Westberg från Pax i Västerås, och huset, med härligt poolområde, kommer inom kort ut till försäljning. Håll utkik på Pax hemsida och är du nyfiken på fler bilder från Stefan ska du följa honom på @blackmetalestatephotography

.

.

Tänk vilken tur jag har som får jobba med såhär goa människor. Och inte nog med det, när jobbet var klart drog jag iväg långt ut på landet, till ett vackert hus med en magisk veranda, för AW tillsammans med ett gäng enastående, smarta, roliga och fantastiska kvinnor. Mer om det imorgon!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: