Perfekt med restaurangmat till dörren

boca-3

.

.

Något vi lagt oss till med på det sistone är att beställa hem mat med Way to Go (eller Onlinepizza) istället för att gå ut och äta. Inte alltid förstås, det skulle vara tråkigt, men de gånger då vi faktiskt bara vill mysa hemma men ändå äta god restaurangmat och inte orkar/hinner/känner för att ta sig ned på stan. Fredagar tex. perfekta dagar att göra det på. Man är sådär lagom trött efter veckan och känner kanske inte alls för att ge sig av hemifrån när man väl kommit innanför dörren på kvällen efter jobbet. Att rekommendera är att duka fint och svida om, eller i alla fall piffa till sig lite extra, då blir det lite mer ”Fine dining” över det hela och middagen blir lite extra festlig istället för bara ”hämtmat”. Ett annat plus är att man får bättre vin, hehe, om man har en partner som är intresserad eller är intresserad själv alltså. Riktigt bra viner på restaurang kostar inte sällan orimligt mycket…

.

.

Restaurangfavoriterna, där vi oftast beställer ifrån är K9, Piazza Di Spagna och nu den senaste stjärnan på restauranghimlen i Västerås – Boca. Har ingen aning om hur hela deras meny ser ut och smakar, men jag kan säga att de rätter vi beställt hem, vid 2 tillfällen, har varit helt otroligt goda.

.

.

boca-2 boca-4

.

.

Igår var vi själva hemma eftersom Lillan var med mormor och kusinerna i den lilla stugan. Vi var så himla sugna på tapas från Boca men orkade bara inte promenera ned på stan, så Magnus beställde hem en middag. Det var både fisk/skaldjur och kötträtter (ni måste prova de gratinerade musslorna!), därav 2 olika viner.

.

.

Hur mumsigt som helst och så smidigt att få det till dörren! Kan verkligen rekommendera Boca till alla Västeråsare som läser här. Boca är gamla Tabazco som byter namn och meny. En sak bara Boca, om någon av er som jobbar där eller har något med dem att göra. Snälla fimpa plasten i papplådorna. Så himla onödigt! Köp in papplådor i bara papp istället.

.

.

Trevlig fredag och kram från mig ♥

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: