Kundmötet gick galant och så klarar jag växterna när jag reser bort

Innehåller annonslänkar till Ellos och Gina Tricot

matsal-5.jpg

Ooooh vad den här soffan inte passar in i färg, drar lite åt det rosa hållet i kombination med de andra färgerna… Kanske hade den här nyheten passat bättre? Påminner om varandra, men med lite annan färg. Soffan är bara tillfällig, en ny stooor ska inhandlas så småningom 🙂

.

.

Wow, vilken rivstart på arbetsveckan. Första kundbesöket avklarat nu på förmiddagen och de gillade i princip allt jag föreslog, yey! Vid 14 har jag nästa möte inbokat och så avlsutar jag med ett uppstartsmöte hos en annan kund klockan 17.00. Från 0-100 km/tim på nolltid alltså.

.

.

Mitt eget hem är verkligen i behov av kärlek efter den här sommaren. Drivor av döda flugor i fönstren, vissna blommor i vaser och krukväxter som hänger lite lagom sorgset. Passade på att vattna dem nu mellan två kundmöten.

.

.

vattna-3

Söt blus här, byxor här

.

.

Några känsliga växter lämnade jag till grannen innan vi åkte och några andra ställde jag ned i den svala källaren. De håller sig fuktiga ett par veckor där nere om man vatnar på dem rejält innan man åker. Annars är ett tips att fylla upp ugnsplåtar med vatten och ställa krukor (med hål i) på dem när man reser bort. På det viset har jag klarat massor av växter genom åren. Helst ställer jag den kombinationen i källaren, där vattnet inte dunstar så snabbt, men det funkar också att ställa den på en skuggig plats inne i huset också.

.

.

Hur klarar ni växterna när ni reser bort?

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: