Provmålat och funderar på om det blir bra

matsal-4

.

.

Fortsätter att klura på om jag ska måla väggarna i matsalsdelen. Den delen är liksom en del av vardagsrummet, med bara små väggsnuttar som avgränsning, och skulle sannolikt må bra av att få lite färg på sig för att markera gränsen och få lite djup.

.

.

Tittar man noga bakom skulpturen vid elementet ser man att jag provmålat redan (Magnus har inte märkt det, hi hi). Hela det där hörnet är för övrigt himla tråkigt med rören och elementet och inbrottslarmskameran. Skulle vilja gömma allt bakom ett snyggt draperi…

.

.

Åker nog förbi färghandeln endera dagen och köper hem några provburkar ändå.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: