Att ta i från tårna och skippa gymmet

träna-17

.

.

Jag funderar på att dra till gymmet imorgon. Har inte varit där sedan början av juni. Det är inte så att jag inte tränat, för det har jag gjort massor, men jag har liksom inte varit på det där fancy gymmet som jag betalar ganska mycket varje månad för att få träna på.

.

.

Under sommaren har det helt enkelt inte funnits något behov av något gym. Jag har förresten inte varit hemma så mycket heller, så det har inte varit möjligt för mig att träna där. Egentligen finns det för mig alldeles tillräckligt med möjligheter att träna ute i friska luften, just nu i alla fall, men jag vet hur det blir om någon månad eller så. Kalla regniga kvällar, när det är betydligt mer lockande att lalla fram på springbandet i värmen inne på gymmet, samtidigt som man klämmer ett avsnitt av någon käck Netfilx-serie, än att ge sig av ut i mörkret.

.

.

träna-23 träna-20

Bästa träningskläderna från Stronger finns här (annonslänk)

.

.

Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för hur man kan träna effektivt. Jag menar, testa att lyfta en stor sten upp i luften och ned i backen 12 ggr, vila, kör 12 ggr igen, och så fortsätter du så några varv, så får du se på träningsvärk imorgon, jag lovar.

.

.

Kanske har du en massa sten på tomten som behöver bäras bort eller flyttas? Perfekt träning, och har du inga stenar, leta efter en passande i skogen och ta den med dig hem vetja!

.

.

träna-21

.

.

På sikt borde jag bli lika stark som lillan som med lätthet gör både ”dips” och ”chins” utan att röra en min. Själv har jag en bit kvar dit om man säger så…

.

.

träna-24

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: