Världskändis i frukostmatsalen och jag gjorde allt för att synas

Innehåller annonslänk till Campadre

pigalle-6

.

.

2 dagar i Göteborg har susat förbi i raketfart och jag sitter trött och nöjd på tåget tillbaka till Västerås. Imorgon 8.30 träffar jag en av mina kunder för att lägga fram förslaget på inredning till deras nya villa. Sitter och pillar lite med detaljerna just nu och är alltid lika spänd på hur mottagandet ska bli.

.

.

Hotel Pigalle var ett utmärkt ställe att bo på, dit kommer jag gärna tillbaka. Möjligen väljer jag ett något större rum då bara, hahaha, detta var i minsta laget till och med för 1 person 🙂

.

.

pigalle-5

Här har jag köpt min nya cardigan från Busnel på 50% rea. In och hitta något du med!

.

.

På den här bilden sitter jag i sängen, dörren som syns till höger är dörren ut i korridoren. och spegeln sitter på insidan av en garderob. Är ni med på hur trångt det är då? Nääästan så att badrummet var större än själva rummet. Nåväl, det funkade perfekt ändå. Det var så himla fint och mysigt och sängen var superskön, och för den som undrar så blev det hämtmat och film i sängen igår kväll. Jag såg A Star Is Born. Mycket bra film! Rekommenderas varmt.

.

.

pigalle-8

.

.

Frukosten var en 10-poängare på Pigalle. Jag hade tänkt att fota i frukostmatsalen, men se det gick inte alls det. Stället var nedlusat med världskändisar och annat löst folk, hehe. Ni vet det var Way out West i helgen och hotellet var visst poppis bland folk i den branschen. Bilden ovan var den enda jag tog innan den ena kändisen efter den andra började poppa upp.

.

.

En liten enkel undran från mig bara. Om man är världskändis (tänk dig i kategorin sjukt känd musikvideoregissör) och ABSOLUT inte vill bli igenkänd och väcka uppmärksamhet i en halvmörk frukostmatsal, på ett inte alltför stort hotell, kl 9.00 en morgon. Är då verkligen det bästa sättet att sätta på sig en uppseendeväckande hatt, ett par kolsvarta solglasögon (regnet öste ned utanför) och äta sin frukost i en jättestor mörk rock uppdragen till näsan?

.

.

Jag kan ju säga såhär… Jag hade aaaldrig känt igen honom uuutan de där attributen. Nu gick det ju liksom inte att missa honom… Fniss!

.

.

pigalle-4

.

.

Själv gjorde jag istället allt för att synas (närå) i knallorange träningströja och löpartights. Drog nämligen raka vägen ut på stan och joggade 4 km efter frukost. Perfekt start på dagen kan jag tycka!

.

Ser ni förresten garderoben och dörren där bakom? #litetrum skulle man kunna säga.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: