Ibland går det undan när man väl bestämt sig för att flytta

I annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

11

.

.

Alltså tänk att vi är inne på 7 året i Villa Skogsbrynet. Det är ju inte klokt. Snart har jag bott här lika länge som jag bodde i vårt förra hus på Udden, 10 år.

.

.

Vi hade pratat lite löst om att flytta in till stan, men inte riktigt tagit tag i det, så plötsligt dök Villa Skogsbrynet upp på Hemnet och vi blev helt betagna. Vi bara kände att ”det där är ju VÅRT hus”. Efter det gick allt så fort, visning, budgivning, köp och inte minst försäljning av huset på Udden. .

.

.

Vi köpte Villa Skogsbrynet i november, och skulle alltså snabbt sälja ”Udden” under den tristaste månaden på hela året. ”Udden” var verkligen ett sånt riktigt härligt sommarställe med badbrygga, terasser, fin trädgård och allt. I november var allt bara grått, blåsigt och not so mysigt. Hade vi varit förutseende, och använt oss av Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings tjänst Försprång här, så hade allt gått smidigare och framförallt hade vi haft en sammanhängande snygg bildserie från sommaren då Udden visade sig från sin bästa sida. Nu blev det en salig blandning med random bilder från olika årstider. Inte de bästa förutsättningarna typ…

.

.

12

Udden, under sommaren, när den är som allra finast!

.

.

Som ni vet jobbar jag med homestyling åt Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och jag har märkt hur fler och fler använder sig av tjänsten Försprång. Har stylat bra många såna hem den här sommaren. Det är människor i olika faser i livet som vill vara förberedda för en snabb och smidig affär längre fram. Det är ju ändå så att de allra flesta hemmen visar sig från sin bästa sida under sommarmånaderna, inte sant?

.

.

Well well, ett tips från mig är i alla fall att signa upp dig på Försprång här. Just nu är det nämligen en perfekt tid att ta fina bilder. Trädgårdar prunkar och ljuset är vackert. Jag vet också av egen erfarenhet att ibland kan det gå himla fort när man bestämmer sig för att flytta, skönt då att bara skrida till verket liksom 🙂

.

.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har för fjärde året i rad fått utmärkelsen Sveriges mest nöjdaste kunder. Det är bra!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: