Sköna fladderbyxor med resår i midjan – det enda jag vill ha nu

 Innehåller annonslänkar till Lyko, The Kooples och Gina Tricot

blommiga byxor-3

.

.

Hello folks!

.

.

Vilodag igår och ingen träning för mig. Var här hemma och pysslade och fixade inför att våra vänner skulle komma. De hade bröllopsdag så jag förberedde en god middag med extremt närodlade råvaror. Fisk vi fiskat upp själva, hembakat bröd (yes, jag bakade faktiskt) och egenplockade hjortron som jag gjorde sylt på till desserten. Mer lokalproducerat än så blir det inte.

.

.

blommiga byxor-2

blommiga byxor-4

.

.

Passade också på att fixa mina naglar, både tår och fingrar, som inte såg så roliga ut innan. Snarare hemska skulle jag vilja säga… Burrr! Tog det här mörkröda blanka lacket..

.

blommiga byxor

.

.

Slängde på mig ett par ursköna fladderbyxor som finns här (jag vill aldrig ha något annat än fladderbyxor med resårlinning efter dessa) och en gammal silkig t-shirt. Svalt bekvämt och lite roligt med mönstret. Lillan tyckte att de hade lite väl mycket ”dagisvibbar” men jag är svinnöjd med dem. Här (halva priset) och här finns något liknande som jag gärna skulle klicka hem.

.

.

blommiga byxor-5

.

.

Nu kom förresten regnet. Efter över en veckas ihållande sol började det precis att regna. Tur vi hann med en 3-timmars cykeltur med mountain bikes på fjället på förmiddagen. Nu får det bli inomhusaktiviteter. Baka en kaka kanske…

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: