Loftet – lite av en kompromiss

Innehåller annonslänkar till Ellos

loftet-2

.

.

Idag kommer de, våra vänner, de som får bo på loftet 🙂

.

.

Loftet är inte stort, bara 17 kvm med snedtak som gör att det inte går att stå rakt annat än precis i mitten där det är 190 i takhöjd. Vi har 2 sängar där. Flexibla så det går att ställa ihop dem och få en dubbelsäng. Det finns plats för ytterligare en säng om vi vill (men det vill vi inte). Så mycket mer finns det inte däruppe. Vi har dock planer på att göra platsbyggda skåp längs väggarna på båda sidorna, där under taket där man ändå inte kommer in. Vi behöver förvaring och där skulle det passa utmärkt.

.

.

loftet

Fårskinn från Kärrbo i Västerås, fjällripa härifrån Lofsdalen, härliga lakan i tvättat lin till bra pris (25% rabatt) finns här

.

.

Önskar förstås ibland att vi hade kunnat göra loftet lite större, eller åtminstone högre i tak, men det kunde vi inte. Vi har förhöjda väggliv på entréplanet, så att takhöjden i de delar som inte är öppna upp till nock är 2,70 istället för mer vanliga 2,40. Och för att inte överskrida maxhöjden i detaljplanen fick loftet helt enkelt bli lägre i tak än vad vi egentligen hade önskat. Jag älskar verkligen när det är högt i tak och känner mig nästan kvävd i rum med lågt i tak.

.

.

Tips på snygga prisvärda nyheter från Ellos!

Skärmavbild 2019-08-05 kl. 10.55.39.png

Supersnygg soffa i 100% lin (avtagbar, tvättbar klädsel) här (kolla priset!!),
Lättplacerad bänk här
Ursnygg lykta/vas här

loftet

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: