
.
.
Ätit alldeles för mycket bröd, pasta, socker etc den här sommaren, för att magen ska må som bäst, men vad sjutton, det är bara sommar och semester 1 ggr per år så jag har bara fått lov att ta en uppblåst magen av och till 🙂
.
.
Men som ni vet, mår som allra bäst när jag äter LCHF-kost. Här kommer ett snabbt och enkelt recept på en kycklingrätt a la LCHF. Supergott och snabbt går det att laga den.
.
.

.
.
Köp hem
Kycklingfilé
Grillade paprikor på burk
Creme Fraiche
Hönsbuljongtärningar
Machesallad
Avokado
Fetaost
Rosmarin
Citron
Gör såhär:
1 Skär kycklingen i bitar och stek dem i lite av oljan paprikorna ligger i. Skär paprikorna strimlor.
2 Tillsätt creme fraiche och buljongtärning. Börja med en och smaka av. Större sats (mer creme fraiche) fler tärningar.
3 Hacka färsk rosmarin, några kvistar, och tillsätt det. Smaka av med salt och peppar.
4 Låt puttra medan du förbereder salladen. Lägg machesalladen i botten och tärnad avokado och fetaost uppepå. Krydda med olja från paprikorna, citron, flingsalt och peppar.
.
Klart!
.
Smaklig måltid!
.
Kram
Helena
.