LCHF-kyckling med smarrigt grönt och vitt

kyckling och grönt-2

.

.

Ätit alldeles för mycket bröd, pasta, socker etc den här sommaren, för att magen ska må som bäst, men vad sjutton, det är bara sommar och semester 1 ggr per år så jag har bara fått lov att ta en uppblåst magen av och till 🙂

.

.

Men som ni vet, mår som allra bäst när jag äter LCHF-kost. Här kommer ett snabbt och enkelt recept på en kycklingrätt a la LCHF. Supergott och snabbt går det att laga den.

.

.

kyckling och grönt

.

.

Köp hem

Kycklingfilé
Grillade paprikor på burk
Creme Fraiche
Hönsbuljongtärningar
Machesallad
Avokado
Fetaost
Rosmarin
Citron

Gör såhär:

1 Skär kycklingen i bitar och stek dem i lite av oljan paprikorna ligger i. Skär paprikorna  strimlor.

2 Tillsätt creme fraiche och buljongtärning. Börja med en och smaka av. Större sats (mer creme fraiche) fler tärningar.

3 Hacka färsk rosmarin, några kvistar, och tillsätt det. Smaka av med salt och peppar.

4 Låt puttra medan du förbereder salladen. Lägg machesalladen i botten och tärnad avokado och fetaost uppepå. Krydda med olja från paprikorna, citron, flingsalt och peppar.

.

Klart!

.

Smaklig måltid!

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: