Jag tänker prova Sniph – tänker du?

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar

a

.

.

Någon som testat Sniph (som finns här)?

.

Det är ett varumärke som gått mig helt förbi, fram till  i går då jag fick en rabattkod och ett förslag på att testa. Tydligen är det en prenumerationstjänst (likt Glossybox, för den som testat det, vilket jag inte gjort, men i alla fall… ), där man varje månad får ett hemskick med ett antal småflaskor av kända parfymer.

.

.

Jag Googlade på det och fick fram att det är ett företag som startats för några år sedan av två svenska tjejer. Både Spotifygrundaren Martin Lorentzon, superinvesteraren Christina Stenbäck, Peter Settman (!) och en rad andra kända investerare har investerat i företaget sedan 2015 då det lanserades.

.

.

a

 

.

.

Tjänsten går alltså ut på att man varje månad, via en prenumeration, får hem ett antal små flaskor med kända parfymer inom ett visst doftspann som man valt själv. Här ser du de olika doftspannen eller doftkategorierna eller vad det nu kan heta 🙂

.

.

Med rabattkoden: WELCOME25 får man nu alltså 25% rabatt på prenumenationen här, som inte har någon bindningstid, och går att säga upp precis när man vill om man inte tycker att det var något att ha. De är bra, jag gillar inte uppsägningstider på flera månader, grrr….

.

.

En ska jag däremot gillar är att man kan ”panta” Sniph-flaskorna (som återanvänds) och få pengar tillbaka. Det är bra, riktigt bra! Läs om det här

.

.

Jag tänkte passa att prova (och nej, jag får det inte gratis, utan betalar med rabatt som alla andra). Ska du? Eller, du kanske redan testat och har lust att dela med dig av erfarenheten?

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: