Ute och busat med mamma och syrran

Innehåller annonslänkar till Afound, Harrods, Daily Elegance och Lyko

kväll ute-4

Silkig ”morgonrock” från HM, finns en väldigt liknande här, nagellack här, älsklingsskorna från Valentino här, (finns liknade men med låg klack för bara 200 kr här) och min gamla trotjänare till väska (nedknölad i cykelkorgen Herre GUD!!!) är från Celiné.

 

.

.

Inte ofta jag svänger runt på stan nattetid nuförtiden, men igår hände det. Jag fick en sk ”räkkryssning” av mamma och min syster när jag fyllde år i maj och igår var den inbokad. Vi brukar ge varandra upplevelser, som vi gör tillsammans, istället för saker när vi fyller år, det är ett toppentips. Så mycket mer värt än att få grejer som man ändå faktiskt kan köpa själv (eller inte ens behöver). På det här sättet får vi minst 3 ggr per år då vi gör något kul ihop, bara vi tre. Oftast har vi varit på olika spahotell, men den här gången blev det alltså en kul räkkryssning på Mälaren.

.

.

.

.

Några härliga timmar tillsammans med mina älsklingar på en guppande båt i solnedgången kan ju inte gå fel liksom. Gott vin och goda räkor var det också. Vi skrattade massor och hade hur mysigt som helst, även om servicen på båten var lite… hur ska jag lägga fram det… ? Hum, låt mig säga… annorlunda… 😉

.

.

.

.

Väl tillbaka på landbacken tog vi med lilla mamman till Cirkus för att avrunda kvällen och vänta in Magnus som hade spenderat kvällen tillsammans med några kompisar. Syrran och jag gick loss på varsin sötsyrlig Caipirinha, så jäkla gott, och mamma tog en klassisk Irish Coffee.  Har du aldrig testat en Caipirinha måste du göra det nästa gång du hamnar i någon form av barhäng, alternativt så gör du den själv hemma. Och då gör du såhär:

.

  • 1 lime
  • 2 – 3 tsk socker
  • 5 cl Cachaca
  • finkrossad is

.

Skär en limen i klyftor. Tillsätt strösocker och stöt/mosa med en trämortel eller en liknade.
Häll i Cachaca.
Fyll upp till glasets kant med finkrossad is (enklast att lägga isen i en handduk och hacka med en hammare). Rör om.
När sockret lösts upp är drinken klar att serveras.
.
.
.
.
Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Sy en regnskyddspåse till den, det har jag gjort till mina älsklingar 🙂 köpte regnklädstyg på metervara och klippte ut som typ en dustbag/gympapåse med dragsko. Den har jag alltid i väskan, bara plocka fram vb. Den kan du ju ha som skydd också mot den vassa korgen tänker jag.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: