Lite lätt bakis kanske men låt inte det hindra dig

Innehåller annonslänkar till Tryst Stockholm

trappträning-2

.

.

Och så kommer de där jättetrista dagarna när man är lite tung i huvudet från gårdagens partaj. Regnet öser ned ute och man vill helst bara gosa ned sig i soffan under en filt och äta hämtmat och smågodis. Och det kan man ju göra. Absolut! Livet vore tråkigt annars…

.

.

Men eftersom man är en tränande person, och vet med sig själv att man mår så mycket bättre av att röra på sig, om än aldrig så lite, så blir det först upp och ned för trappan hemma i tio minuter en kvart ungefär. Simpel as that. Pulshöjning, lite sug i benen, snabba andetag, en skön värme som kommer över en, och så kan man krypa ned under den där filten med gott samvete. Yes, jag tränade idag också! Gjorde du?

.

.

trappträning-3

.

.

Jag har bara ett par korta träningsbyxor att träna i när de hellånga blir för varma, men skulle gärna utöka garderoben med de här snyggingarna som är lite längre. En jäkligt snygg topp i samma märke finns här. Känner att jag behöver en sån, eftersom den inte sitter tight utan fladdrar löst och härligt. Jag har nämligen blivit lite rund om magen under semestern, hehe!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: