Längtar efter liten och här är hennes fina rum

Innehåller annonslänkar till Ellos och Mio

Lillan

.

.

Idag kommer hon hem, den här lilla skruttan som varit i Göteborg med sin storasyster sedan i lördags. Storasyster var i Italien när Lillan fyllde 11, men redan någon vecka innan det fick hon reda på sin present. En resa till Göteborg med 2 nätter på hotell och en heldag på Liseberg. Ingen dålig present vill jag lova.

.

.

Och vilken dag det blev. Vi fick uppdatering löpande igår med Facetime, Insta stories osv och jag säger bara det. Vilket tålamod från storasyster Julia (24 år), Herre Jösses! De öppnade Liseberg 11.00 och knallade inte hem förrän bortåt 22.00 på kvällen! Då hade de åkt ALLA attraktioner, och många av dem gång på gång förstås. Idag ska de bada på hotellet och besöka Universeum innan de hoppar på tåget tillbaka till Västerås.

.

.

Lillan-4 Lillan-2

Superfint överkast här, matchande kuddar här, härlig pälspläd här (70% rea just nu, bara 150 kr!).

.

Lillan-6

Liknade säng här och matchande snygg sänggavel här liten klädd bänk här.

.

.

Längtar så efter min lilla toka nu ♥

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: