Netflixtips när solen lyser med sin frånvaro under semestern

Skärmavbild 2019-07-03 kl. 00.06.00

.

.

Jag har förstått att det regnar och är ganska kallt hemma i Sverige. Burr, eller mysigt, beror på vilket sinnelag man har kanske. Antingen bryter man ihop för att det är ruggigt väder när man äntligen få semester, eller så är man supernöjd för att det då är helt legalt att tända ljus och plöja serier på Netflix. Om man som jag, typ aldrig annars har tid att titta på några serier, kan just det vara precis helt underbart och exakt vad man behöver! Vi har så mycket krav på oss hela tiden om att vi ska göra än det ena än det andra, som tex vara så himla aktiva och påhittiga under semestern…

.

.

Vissa somrar när det varit fint längre perioder och plötsligt slår om till busväder har jag känt  ”Jippie, äntligen får jag vara inne och fixa med mitt utan att någon tycker att jag är konstig”. Man har det som man tar det, helt enkelt, och varför inte se det som en otrolig förmån att få slappa hemma framför tv/dator med en riktigt underhållande serie, utan att behöva få dåligt samvete!

.

.

Innan vi drog till Mallis kollade jag igenom den lite skruvade serien Dead To Me (klickbar länk) med Christina Applegate i huvudrollen. Henne kanske ni minns från ”Våra värsta år”, hon var tonårsdottern där men har numera vuxit upp och blivit en alldeles strålande vuxen skådespelerska. Och hon är sååå lik Isabella Löwengrip, hahah! Serien innehåller ännu så länge bara en säsong med 10 avsnitt. Cliffhangersarna är många och väl uträknade så det är lätt att fastna och streck-kolla, speciellt om man som jag har lite dålig karaktär. Tack och lov att det bara är 10 avsnitt… Serien är annorlunda och så sevärd. Kan beskriva den som något av en svart komedi som svajar lite mellan allvar och ren komik. Jag gillade den och ser fram mot säsong 2 som lär vara på väg.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: