Kommer de att välja mig till uppdraget?

anti wrinkle-2

.

.

Snart är det dax för utvärdering!

.

.

För en tid sedan blev jag kontaktad av ett företag som undrade om jag ville jobba med dem och bli ambassadör för deras anti-rynk-cremer. Jag blev såklart nyfiken och åkte till Stockholm för att träffa dem. De presenterade en potent produkt som är ny på den svenska marknaden men som funnits i andra länder i några år. Resultaten hade inte låtit vänta på sig i de länder där de redan finns, så agenten som tagit den till Sverige var entusiastisk.

.

.

Vi diskuterade samarbetet fram och tillbaka och kom gemensamt fram till att jag fick börja med att testa krämerna i en månad. Under den tiden skulle jag inte använda några andra hudvårdsprodukter förutom rengöringskräm. Jag skulle också ta en före-bild som skickades till laboratoriet där cremen utvecklades. Överenskommelsen var att om jag efter 1 månads användning kände mig nöjd med produkterna, OCH både de och jag kunde se synbara förändringar/förbättringar av mina rynkor, så skulle vi ingå det planerade samarbetet.

.

.

anti wrinkle-3

.

.

Jag vet inte varför de valde att fråga just mig, men gissar att de tyckte att jag var ”bra naturligt rynkigt material att testa på”, haha! Jag har aldrig gjort några ingrepp med vare sig botox, fillers eller annat stickigt, och kutar inte på diverse hudkliniker i ett kör (har varit på ansiktsbehandling/rengöring 1 gång i hela mitt liv), så det är förstås lätt att utvärdera effekten på mig. Använder man diverse olika produkter, behandlingar fillers osv regelbundet är det ju helt omöjligt att avgöra VILKEN produkt eller behandling som gav den önskade effekten.

.

Den här veckan har jag använt cremerna i nästan 4 veckor och det känns bra. Några dagar till och sedan nya bilder till laboratoriet, utvärdering och så ställningstagande från båda hållen. Blir jag en ambassadör för dem eller inte?

.

.

Det var den här bilden jag skickade in till dem. Närbild i bra ljus helt utan smink och redigering. Ni ser ju själva. Rynkig med div ärr (främst runt hakan) och ganska stora porer…

.

.

anti wrinkle-4

.

.

Fortsättning följer alltså!

.

Kram

Helena

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Du ser verkligen vältränad och stark ut! Gillar att du vågar vara dig själv. Det är sympatiskt! 💚💛💙

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: