Köpte drömskor och sabbade en Diorjacka för 150 000 kr

Innehåller annonslänk till Harrods

skor-4

.

.

Ok… igår var vi i Puerto Portals… jag fick feeling bland alla lyxbutiker i hamnen och spontanshoppade ett par drömskor från Valentino. Rockstud ♥ heter de och är du nyfiken på dem finns de här

Vet ärligt talat inte hur smart det var, men jag är happy, skorna är to die for och nu är de mina och jag kommer att ha dem så länge jag kan gå. Efter det får Lillan ärva dem 🙂

.

.

skor-2 skor-3

.

.

Har aldrig varit med om ett par skor som ser så osköna ut men faktiskt inte alls är det. Riktigt bekväma faktiskt. Såklart springer man inga gatlopp med dem men en helkväll på fest eller på restaurang ska inte vara några problem.

.

.

Måste bara berätta om en något jobbig situation som uppstod i en av de där lyxiga butikerna igår kväll. Ni vet ju att det är varmt här, jättevarmt… Såklart är man lite lätt svettig typ under håret… Och så plötsligt fick jag ett infall och provade, förstås på skoj, en pälsjacka från Dior. Den gick att vända ut och in och plötsligt hade man en mockajacka med pälsfoder. Ja ni fattar. Det ni också fattar var att den var apdyr, jag menar liksom i storleksordningen 150 000 kr. Jag hade den på mig i ungefär 20 sek när jag insåg att whohooo, kanske bäst att inte laja med ett sådant här plagg. Den åkta alltså raskt av och damerna som jobbade i butiken tyckte att det verkade som en god idé att försöka övertyga mig om ett köp. De vände helt sonika ut och in på pälsen för att visa hur himla bra det var att den var ”reversible”… och vad händer då… ? Jo, tror ni inte på sjutton att min svettiga nacke gjort ett fint lite avtryck på den ljusa mockan. Oj oj oj, inte bra inte bra. Det blev en himla aktivitet kring den där jackan medan jag lite obemärkt gled ut på trottoaren. Usch och fy vad jobbigt det var.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Fy vad jobbigt! Skorna var coola men lite väl höga i klacken för min smak. Ett par valentino är ju som sagt en livsinvestering så grattis till det!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: