Det unnar jag mig – minst en varje dag

glass

.

.

Är det något jag unnar mig på semestern så är det glass. Minst en varje dag. Jag älskar glass i alla dess former, men mest av allt älskar jag… hasselnötsglass! Har du aldrig provat det måste du göra det i sommar. Alltså wow! Italiensk hasselnötsglass kan vara det bästa som finns i gottisväg. Här har jag hasselnötsglass med cheescake på toppen. Galet gott!

.

.

Ha en fin dag!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: