Här kan du hyra boende utomlands

fornalutx-3

Klänningen köpte jag 2006 när vi åkte till Hydra i Grekland, men det funkar fortfarande och jag älskar modellen med trikåtyget och de tunna axelbanden. Här (adlink) finns en i samma modell men med annat mönster 🙂

.

.

Halloj

.

.

Kikar in en snabbis bara för att tipsa om var man kan hitta boenden att hyra på Mallorca. Jag fick så många frågor om det efter inlägget härom dagen.

.

.

Vi hyr vår lägenhet genom Homeaway.se som du hittar här. Det har fungerat supersmidigt alla gånger och vi gjort det och vi är 100% nöjda. Kan verkligen rekommenderas.

..

En annan seriös aktör är förstås Airbnb som finns här. De är giganter inom området och har massor av boenden i hela världen.

.

.

fornalutx-4.jpg

.

.

Det här boendet är inte något fancy ställe alls inredningsmässigt. Men det är rent och fräscht, har en fantastisk balkong med utsikt, 4 bäddar och 2 badrum, poolen ligger utanför dörren och det fyller precis de behov vi har. En vecka kostar ungefär 11 000 kronor vilket känns som ett ganska lagom pris. Annars finns ju helt fantastiska villor att hyra här, men då ligger en vecka från 20-25 000 och uppåt och vi tycker inte riktigt att det är värt det. Så mycket är man ju ändå inte i lägenheten.

.

.

En sak ska man tänka på om man funderar på att hyra något på Mallis. De har förbjudit uthyrning inne i Palma sedan förra året, så där går det inte att hitta något. I utkanterna och andra delar av ön går det däremot utmärkt.

.

.

Någon skrev till mig och var rädd för att bli blåst i samband med hyrboende och det är förstås trist att ens behöva tänka så. Men jag tror att om man håller sig till de stora etablerade förmedlingarna så behöver man inte vara orolig!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: