Har du möjlighet – besök Ca’s Xorc

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

handla1Klänningen verkar vara slut men en snarlik, nästan finare, finns här . Har ni förresten sett Ginas tolkning på mina Hermes-sandaler? De finns här.

 

.

.

Oj vilket fint ställe och oj vilken läskig väg dit! Ca’s Xorc är verkligen ett ställe värt mödan. Jag menar det finns serpentinvägar, och så finns det serpentinvägar, och så finns det serpentinvägar a la ko-stig med stup på sidorna. Men nåväl, har du  l i t e n  bil, körkort och lite mod så klarar du det, och då ska du verkligen svänga förbi där (hehe) för en lunch. Om du inte har möjlighet att bo kvar förstås för då får du också ta del av ett magiskt poolområde med infinitypool, romantiska rum etc. Lunchgäster fick inte kika in till poolområdet så det blev inga bilder på härligheten men du kan kika här på deras hemsida.

.

.

handla-15 handla-13 handla-14

.

.

Vi stannade alltså för en underbar lunch med magisk utsikt över Sollerdalen.

.

.

handla-16 handla-18 handla-19

.

.

Jag såg det här stället i en blogg för ganska många år sedan, tror det var någon som var där på sin smedmånad, och tänkte att dit måste jag åka. Kanske stannar vi ett par nätter någon gång i framtiden.

.

.

handla-17

.

.

Idag väntar en liten trip till Fornalutx, en bergsby som tydligen är känd för att vara en av Mallorcas kanske vackraste byar…

.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: