Bruna bryn

Innehåller annonslänkar till Lyko

midsommar-9

.

.

Nu kanske ni trodde att jag firar midsommar hoppandes runt en midsommarstång i ljuv blommig dress, fixat hår och lite allmänt piffad (förra inlägget). Men no no no, precis såhär snygg är jag just nu, och fötterna har jag i vatten i en röd plasthink (det vill ni inte ens se…). Klänningen på de förra bilderna är inte min, den vara bara lånad för en plåtning tidigare. Ja men ni vet ju hur det är, allt är inte vad det verkar vara alla gånger.

.

.

midsommar-10

.

.

Hur som haver slänger jag in ett litet ögonbrynsfärgningstips här såhär mitt på blankaste midsommaraftonen. Tar ca 15 min att färga brynen med denna. Har man mer bråttom än så, då kan jag rekommendera den här som är supersnabb. Båda förpackningarna räcker till säkert bort åt en 5-10 färgningar = nästan 1 år!

.

 

.

.

.Som ni ser, inte jättemörka utan precis lagom för min hudton. De är lite glesa och ojämna, men det korrigerar jag med det här ögonbrynspudret. Det blir mycket snyggare och mer naturligt med ögonsbrynspuder än med exempelvis en penna. Applicera med den här borsten så blir brynen perfekta!

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: