Glad Midsommar från mig till er

midsommar-6

.

.

Hej hej och glad midsommar till er alla!

.

.

Härligt med värme och sol en dag som denna, vi håller tummarna att det får fortsätta långt in på småtimmarna. Det blir inget våldsamt midsommarfirande för vår del eftersom vi reser imorgon och vill vara pigga och fräscha då. Dessutom vill jag ha dagen idag fri för att fixa allt sånt där smått som man vill fixa innan avfärd. Lillan däremot kommer att fira midsommar hemma hos mamma med syrran, svågern, deras barn och lite andra nära och kära.

.

.

midsommar-4 midsommar

.

.

Har ni sett vilken fin liten picknick-korg jag fyndat hos Läkarmissionen. Helt oanvänd med ett fint röd och vit rutigt tyg inuti. Det fanns plastbestick och plast tallrikar i den men dem har jag bytt ut mot annat loppisfyndat riktigt porslin och riktiga bestick. Ska visa er en annan gång. Nu passade det inte med färgerna, hahaha!

.

.

midsommar-7

Übersöt blus och kjol från Tullhuset

.

.

Ha nu den bästa av dagar så hörs vi igen!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: