I år struntar jag i vad andra tycker – jag tycker ju att den är fin…

Innehåller annonslänkar till Filippa K, Blue Billie och Tryst

Skärmavbild 2019-06-20 kl. 17.41.19

Baddräkt med kryss i ryggen här // ursnygg asymetrisk baddräkt här  // bikinibyxor här och trekantstopp här // topp med support här // lyxig guldkedja här och trendiga bokstäver här

.

.

Ok tjejer, om ni ska köpa en bikini eller en baddräkt i år, låt det då bli en i en modell och en kvalitet som står sig en lång tid framöver. Dessa tidlösa badplagg kommer inte att bli omoderna, de kommer inte att tappa färg och form och de är dessutom tillverkade i Europa (mindre transporter). Materialet är återvunnen nylon gjord av bland annat fisknät, ekologisk textil i linningen och plagget kan återvinnas till 100%. Tyvärr köpte jag själv ett flertal billiga bikinisar förra sommaren som jag är ”sådär” nöjd med (passform etc är väl kanske inte helt 100…), men men, jag får helt enkelt hålla till godo med dem denna sommar också, för det är liksom inget fel på dem. Önskar bara att jag istället för att köpa flera stycken, hade lagt en större summa pengar på bara 1 bikini av god kvalitet i ett klassiskt snitt…

 

.

Och hörrni, inget larv nu med att det inte funkar med trekantsbikini och små byxor när man passerat en viss ålder. Var stolt över din kropp och våga visa upp den i en läcker bikini! En av de bikinisarna jag köpte förra året var en liten slinkig ”trekantssak”. Jag vågade inte visa er den då (använde den bara någon gång) men nu känner jag bara, men Herr Gud varför inte??? JAG tycker ju att den är snygg… .

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: