Somrigt nagellack och ett gummi som gör skillnad

richmond and finch

.

.

Jösses vilken arbetsdag! Första inredningskonsultationen 09.00 och sista klar 19.30. Snacka om att inredningsjobben rullar in just nu. Så himla kul ♥

.

.

Det är nog det jag gillar mest med mitt jobb, variationen och att allt alltid taggar i varandra av någon underlig anledning. Blir det mindre inom något område, blir det mer av något annat. Och så bloggen där mitt emellan alla uppdrag.

.

.

Men… imorgon börjar min semester! Yay, då blir det fix och pysslande. Fossingar och händer ska badas och fixas med nagellack. Sköter det själv eftersom jag är för snål för att gå på salong, hehe! Lillan och jag va på stan igår och köpte det här perfekta somriga lacket. Ursnyggt när man blir brun. Så ska det förstås packas och vattnas blommor och dammsugas och åkas till Återvinningen med allt sorterat skräp. Måste alltid tömma det innan jag reser iväg. Och så ska trädgården ses över en vända. Kanske behöver jag rulla ned på stan en sväng och komplettera med något, men jag tror jag klarar mig bra klädmässigt i alla fall. Köpte rätt mycket kläder både förra och förrförra sommaren. Allt det får duga för denna sommar med tänker jag. Gillar inte att köpa saker bara för sakens skull.

.

.

Well, avslutar det här sena inlägget med ett litet tips. Richmond and Finch har sommarrea ända upp till 70% för den som är på jakt efter ett nytt mobilskal. Lillans hittar du här, och ett annat snyggt finns här. Och du vet väl att det är den lilla lösa gummilisten som är skillnaden mellan en spräckt skärm, och en som håller sig hel, om olyckan skulle vara framme?

.

.

Skärmavbild 2019-06-19 kl. 20.44.03 Skärmavbild 2019-06-20 kl. 00.40.17

 

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: