7 snyggaste midsommarklänningarna med hemleverans innan fredag

Innehåller annonslänkar till Ellos

Skärmavbild 2019-06-18 kl. 11.33.14.png

.

.

Är ni som jag? Alltid ute i sista sekunden… Då är det guld värt med webshoppar som har möjlighet att leverera inom 24 timmar! Vågar man vänta in i det sista ökar chanserna för att ens favoritplagg kommer ut på rea också, hehe! Som de här plaggen, alla på superrea just nu ♥ Fyndläge deluxe ♥

..

Ljusblå plisserad här // grön småblommig här // ljuvig spetsdröm i rosa från by Malina här // dramatisk volangdröm från Stylein här // mönstrad på beige botten här  // blommig långklänning från Soaked in Luxury här // creamfärgad elegant klänning här

 

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: