En lunch med Li Pamp bland exklusiva tyger och unika konstverk

stockholm

.

.

För några veckor sedan var jag som inredare inbjuden till Stockholms Auktionsverk på lunch. Det var Stockholms Auktionsverk och Tibbey & Co som tillsammans bjöd in till lunch och ett samtal om hur tapeter och textilier ger inramning och elegans till den klassiska konsten och konsthantverket.

.

.

stockholm-2

.

.

Skarpa Li Pamp höll i samtalet med Nicola Bortolozzi från exklusiva Italienska tygproducenten Rubelli. Vi som var där fick ta del av en imponerande berättelse om ett familjeföretag som levererat förstklassiga tyger till förnämliga kunder i generationer. Både Bolsjojteatern i Moskva och La Scala i Milano är stammisar, liksom diverse slott och herresäten runtom i världen.

.

.

stockholm-4 stockholm-3

.

.

Är du nyfiken på Rubellis tyger kan du slå sig ned framför ett avsnitt av den omåttligt populära serien Game of Thrones och spana in deras dräkter som är sydda i tyger därifrån. Skulle du sedan händelsevis vilja stifta närmare bekantskap med deras tyger, tapeter, möbler etc, ska du ge dig av till exklusiva Tibbey & Co här på Eriksbergsgatan 34 i Stockholm. De är nämligen agenter i Sverige för bland annat Rubellis samtliga varumärken.

.

.

stockholm-5 stockholm-7 stockholm-6 Skärmavbild 2019-06-17 kl. 20.17.30

.

.

Och har du vägarna förbi Stockholms Auktionsverk på Nybrogatan 32 måste du absolut kika in en sväng. Bland de dyrbara konstverken och antika möblerna kommer du bland annat att hitta den rosa tapeten som som syns på bilderna. Så vacker, och vilket hantverk! Synd att jag inte har ett slott att inreda åt mig själv… Men vem vet, kanske dyker det upp en kund med ett hem där denna tapet eller kanske vackra kvalitetsgardiner i ett tyg från någon av Tibbey & Co leverantörer skulle göra underverk!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: