Packa smart! Så fixar du 9 outfits med bara 6 plagg och 3 par skor

Innehåller annonslänkar till Afound, BlueBillie, Campadre, Gina Tricot, Ellos och Flattered

bad-3

.

.

Nedräkningen har börjat och jag hoppas få till en lika bra packning i år som jag fick förra året. Då var allt noggrant genomtänkt och väldigt välorganiserat i tygpåsar och askar. Ni kanske är sådana som alltid har det så, men jag är tyvärr inte det. När vi åker till Lofsdalen tex slänger jag ner allt huller om buller i en Ikea-kasse, så himla bra, då kan man alltid ta med lite extra, hehehe…

.

.

Men det är väl det där med ”lite extra” som inte funkar så bra när man ska ut och flyga (ok, Ikea-kassen funkar inget vidare den heller). Packningen måste vara ordentligt genomtänkt med matchande plagg som går att kombinera för variation osv. Skor samma sak, går liksom inte att ta med hur många som helst, så de som åker med måste verkligen fylla sin funktion.

.

.

Det där med att kunna kombinera plagg och skapa varierande outfits är inte så svårt egentligen, men det krävs lite planering. Och får man till det blir det så himla mycket roligare. Med de här 6 plaggen, accessoarerna och skorna fixar du både strandhäng, lunchrosé, stadsvandring och middagsbjudning. Typ allt som kan rymmas under din semester. Snygga klackar för att klä upp och bekväma sneakers för att sporta till. ”Lyxiga” smycken i guld lyfter samtliga outfits och gör att de känns exklusiva, även om faktiskt allt här är på rea och det mesta kostar under 500 kr!

.

.

Skärmavbild 2019-06-16 kl. 13.13.30

.

.

Underbar rosa kjol här, använd den till klackarna här,  singoallatoppen här och smycken så är du middagsfixad på ett kick. Tillsammans med den vita t-shirten här och sneakersarna här  har du istället en perfekt outfit för en utflykt eller promenad i stan. För en mer sportig look välj shortsen här.

.

Kjolen funkar också så bra att bara slänga på sig till baddräkten här och flipflopsen här på på stranden när lunchrosé väntar i skuggan. Känner du dig lite bar med bara baddräkt och kjol, tar du istället på dig strandtunikan från Odd Molly här. Den kan du förresten klä upp med klackarna till kvällen och vara urtjusig tillsammans med smycken smyckena (halsband här armband här och ör-ringar här) håret i en slarvig knut.

.

Snyggt till kvällen är också singoallablusen här tillsammans med klackarna här och shortsen här. Med smycken här till blir det übertjusigt! Shorts är för övrigt ett universalplagg som jag själv använder så mycket på sommaren. Är det tokvarmt är shorts, baddräkt och flipflop en oslagbar kombination, och ska man ut och gå längre sträckor funkar samma plagg perfekt med ett par sneakers.

.

.

Att packa lätt och smart är bättre också för miljön. Någonstans läste jag att Finnair hade räknat ut vilka miljövinsterna skulle bli om alla deras resenärer minskade sitt bagage med så lite som 1-2 kg eller vad det var. Det var betydande siffror. Tyvärr minns jag inte var det var jag läste det och inte hittar jag det nu heller. Kanske någon annan som vet? Och jo just ja, jag vet att det är bäst att inte flyga alls, men jag är tyvärr inte riktigt där ännu…

.

.

Och du, vänta lite!

Här hittar du mina tips på 7 underbara midsommarklänningar som finns på REA, med leverans innan fredag, just nu.

.

.

Kram

Helena

.

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: