Vi har tittat på sommarstuga…

I annonssamarbete med Ellos

stuga

.

.

Gissa vad det här är? Jo det är ett gammalt soldattorp vi var och tittade på tidigare i våras. Jag har alltid drömt om en lite sommarstuga vid vattnet. Ni vet en sådan där sommarstuga som man målar vit invändigt och fyller med loppisfynd och en kökssoffa. Ett ställe där dörren alltid står öppen och där släkt och vänner helt oplanerat slinker förbi på lite paj och kaffe om dagarna. Tyvärr föll det hela på att det inte var någon el indragen i stugan, vilket inte framkom förrän vi var där… Så det blev ingen stuga för vår del, den här gången… Men OM den hade blivit vår så hade jag inrett den i härliga ljusa pastellfärger.

.

.

stuga-5

.

.

Hos Ellos finns härliga prisvärda detaljer som hade varit perfekta komplement till alla loppisfynd jag hade fyllt stugan med. Just nu är det också 30% rabatt på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken och möbler på mode och hem med koden 395438 Koden är giltig t.o.m 30/6 Så passa på att shoppa din favoriter direkt!

.

I sovrummet fanns en fin fungerande kamin och tänk er bara lite vit målarfärg och härliga textilier på det här 🙂

.

.

stuga-7.jpg

.Skärmavbild 2019-06-10 kl. 12.54.36

Överkast här // matta här // lampa här // kudde love här // morgonrock här // påslakanset här

.

.

I köket som var ganska stort fanns den här vedspisen. Tänk ett slagbord, en kökssoffa, några pinnstolar och så de pastelliga detaljerna.

.

.

stuga-8

.

Skärmavbild 2019-06-10 kl. 13.47.25

Bomullsmatta här // bordstabletter här // lampa här // dynor till pinnstolar här // grå duk i vintagetvättad bomull här

.

.

Klicka HÄR för att komma till Ellos

.

.

Som sagt så fanns varken vatten eller el indraget så det kändes allt för ”mäckigt” för oss. Indraget vatten kan jag klara mig utan, men el, där går gränsen… Ett måste som vi får vara mer tydliga med innan vi tittar på nästa stuga!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: