Före och efter – ganska stor förändring ändå

vardagsrum-8

.

.

Gokväll gokväll

.

.

OMG vad det regnar ute och har regnat hela kvällen. Imorgon är det skolavslutning och vi håller tummar och tår för att det åtminstone är uppehåll. Inte jättekul med avslutning och spöregn… 🙂

.

.

Well well, tittade lite i arkiven och hittade den här gamla bilden som är tagen i nästan exakt samma vinkel som bilden jag tog i vardagsrummet idag. Den övre bilden alltså. Det har blivit lite beigare här hemma om man säger så. Gillar det verkligen. Det är väldigt lugnt och harmoniskt. Kommer bli ännu bättre när mattan är på plats.

.

.

vardagsrum-2

.

.

Nej nu ska jag sova här, har jobbat svinhårt i butiken idag på förmiddagen och även nu på kvällen. Däremellan har jag varit iväg till Köping på jobb. Alltså ni fattar inte vad mycket fina klänningar, blusar, byxor etc mamma och jag har packat upp i butiken idag. Jag vill egentligen ha allt själv… 🙂 Är sååå ivrig att få visa er allt fint på fredag och lördag. Sannolikt har jag öppet några dagar nästa vecka också, mån och tis skulle jag tro, så det finns hopp om man missar fredag och lördag.

.

Här hittar du inbjudan till AW i butiken på fredag!

.

.

Kram

Helena

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: