Så byggde jag ett sideboard till sovrummet

Innehåller annonslänkar till Ellos

sovrummet2019-8

.

.

Men just ja, jag har ju glömt att visa er den lilla bänken, eller sideboardet, som jag byggde för någon vecka sedan. I vanlig ordning hade jag en bild i huvudet men kunde inte hitta  d e n  möbeln. Nu var det ju ingen avancerad sak jag såg framför mig så jag tänkte ”hur svårt kan det vara”, och så åkte jag till Bauhaus och köpte det jag behövde. En skiva i precis det måttet jag ville ha fanns färdig. Köpte två som jag limmade ihop. Köpte ytterligare en planka i samma mått som jag bad personalen såga upp i 4 lika delar. Limmade sedan ihop dem 2 och 2, till ben. Betsade delarna med träbets och limmade slutligen fast benen på den dubbla plankan. Klart!

.

.’

Efter några timmar i källaren var den klar och den blev precis så som jag ville ha den. Till och med färgen på betsen blev mer ”rätt” än vad jag hade kunnat hoppas på. Nu saknas bara en sängkappa och en matta här i sovrummet också så är det rummet klart. Sängkappan kommer jag att behöva sy själv eftersom vi har så stor säng, 210 x 210 cm, och det finns inte som standardmått någonstans. Jag tänker mig något sånt här i alla fall.

.

.

 Överkastet i linne finns här, mörkläggningsgardinen som jag har två st av och verkligen älskar finns här.

.

.

sovrummet2019-9

 

 

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Så snyggt det blev, o vad händig du är! Så glad i min Liv-lampa, fyndade en ny på Blocket för under halva priset 👌🏻

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: