Nästa torsdag får vi veta

trädgård 2019

.

.

Vilken helt magisk nationaldag vi fick, och samma för alla som tog studenten dagen innan. Sverige kan ju vara lite lurigt när det kommer till just vädret… hehe! För egen del blev det dock inte mycket av firande. På förmiddagen hade jag jobbig huvudvärk som inte släppte förrän efter 1 timmes tupplur vid lunch. Magnus tog under tiden med sig Lillan och en av hennes systrar till Saluhallen Slakteriet på matmarknad. Synd att jag missade det. Vi var där förra året också och det var så trevligt, och gott förstås!

.

.

På eftermiddagen var jag lite trött och loj efter medicineringen så jag la mig en stund i solen och lyssnade på några gamla ”sommarpratare” som jag missat. På torsdag nästa vecka kl 13.00 presenteras förresten årets Sommarvärdar i P1. Spännande! Första sommarpratet äger sedan rum på midsommardagen (som vanligt 13.00) och så fortsätter det varje dag hela sommaren ända fram till den 18 augusti då det sista ”pratet” äger rum. Sommar i P1 är verkligen sommar för mig!

.

.

trädgård 2019-2

.

.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag har en idé om en sak jag tänkt göra ganska länge här hemma, kanske är idag en bra dag att göra det?

.

.

Tips med annonslänkar till WarOnCancer!

.

Om du ska köpa en present till någon (eller till dig själv kanske) den här sommaren, föreslår jag att du tar en titt på de här snygga stilrena armringarna som säljs av WarOnCancer.

.

Skärmavbild 2019-06-07 kl. 09.23.44

.

WarOnCancer är enkelt beskrivet en global plattform för alla som vill dela med sig eller ta del av andra cancerdrabbade personers historier. Den startades av två svenska killar 2016 efter att en av dem drabbats av leukemi. Läs om deras fantastiska historia och arbete här.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Och den kvällen är jag på Berwaldhallen och lyssnar på sommarkonsert. Ett tiotal sommarpratare har fått välja ut sin favorit från sin musiklista, som uppförs av Radiosymfonikerna och utvalda solister, bland annat från avgångsklasserna från Musikhögskolan. En kväll fylld av överraskningar

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: