Detaljer som sätter stilen

I annonssamarbete med Ellos

kläder-14

.

.

När man inreder ett rum finns det några detaljer man kan använda sig av för att ”sätta stilen”. Det jag tänker på är mattor, textilier och lampor. Med de sakerna kommer man långt tycker jag. Och det fiffiga med det är att ”formeln” går att applicera i hart när alla rum som finns i ett hem. Här kommer några varianter med mina personliga favoriter från Ellos.

.

.

Lyxigt vardagsrum

.

.

Med de här detaljerna blir känslan genast lite av lyxigt hotellrum. Den fluffiga mattan är skön att gå på samtidigt som den är elegant blank. Sammetsgardiner gör rummet ombonat och mysigt. Mässingslampan passar bra till och ger värme till inredningen. .

.

.

Skärmavbild 2019-06-04 kl. 15.20.55

Grå fluffig och lite blank ryamatta här // satinkuddar här // mässingslampa här

.

.

Nästa variant går i en ljusfärgskala och passar utmärkt i tex en sommarstuga. Här är det naturmaterial som gäller, och så svarta kontraster.

.

.

Sommarstugan

.

.

Skärmavbild 2019-06-04 kl. 15.09.11

Tålig konstjutematta här // kuddar här // taklampa här

.

.

Den sista stilen tycker jag är en ganska klassisk stilren stil, möjligen en aning maskulin. Jag älskar mattan och skulle lätt kunna köpa den själv. Den ser väldigt exklusiv ut men kostar inte alls mycket i jämförelse med vad man brukar få betala för liknande mattor. Samma sak med lampan faktiskt.

.

.

Modernt och stilrent

.

.

Skärmavbild 2019-06-04 kl. 15.35.17

Ljus matta min favorit här // lampa här

.

.

Tips! Tips! Tips!

Rabattkod

Just nu ger Ellos mina läsare 30% rabatt på dyraste varan på ordinarie pris, inklusive externa varumärken och möbler, på både mode och hem.  Koden är giltig t.o.m 30/6 så in och shoppa dina favoriter innan månaden är slut!

Koden är:  395438
.
.
Klicka HÄR för att komma till Ellos
.
.
Kram
Helena
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: