Roligt jobbuppdrag och skönt att känna att det går framåt med formen

kök-5

.

.

Halli hallå

.

.

Just hemkommen från jobb i Uppsala där jag och Erica hjälpt en förtjusande kvinna att ”få till det” i hennes hem. Hon hade många superfina saker att jobba med så nöjet var helt och hållet på vår sida. Lite omdisponering och lite nya ögon var allt som behövdes för att lyfta ett redan vackert hem ytterligare några snäpp. Alltså som jag älskar mitt jobb och vad jag älskar att se möjligheterna i människors hem. Dyrt och billigt, stort och smått, finns så mycket man kan göra med det som redan finns hemma hos de allra flesta.  ♥ (maila mig på info@helenakhome.se om du är intresserad av våra tjänster)

.

.

Strax ska vi sticka iväg och springa. Lillan har försäsongsträning med handbollen och då passar Magnus och jag på att springa 5 km i typ vääärldens jobbigaste spår. Säger bara ”5:an i Rocklundaskogen” och alla Västeråsare vet vad jag pratar om. Sjuuukt mycket backar och jag är helt galet nöjd med att jag faktiskt orkar 5 km där nuförtiden. Hade aldrig aldrig aldrig klarat det bara för 2 månader sen. Underbart att känna att konditionen och styrkan blir bättre och bättre för varje vecka!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: