Tipsar om Nude Dude

Innehåller annonslänk till Lyko

nude dude-3

.

.

Gokväll

.

.

Vilken härlig dag vi fick idag! Underbart med värme och sol och jag har varit ute precis hela dagen. Jag har målat dörren, fönster, planterat tomat och gurkplantor och så har jag fixat lite nere vid pallkragarna.

.

.

Inte för att jag  varit sminkad i dag, men jag vill bara tipsa er om att det just nu är rea på den här, The Balms superpalett Nude Dude ögonskugga. Alltså den är bara så himla bra och det är sååå kul att sminka ögonen nu när jag har den. Förr i tiden använde jag knappt ögonskugga men sen jag köpte denna har jag tränat massor på olika varianter och blir faktiskt bättre och bättre för varje gång jag målar mig. Med hela 12 olika färger (alla matchar varandra och är i den brunaktiga skalan) kan man göra en massa skoj och det blir så snyggt! Prova du med!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: