Maj månads topp 3 mest gillade och klickade plagg

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot, Campadre och Busnel

busnel

.

.

Gokväll

.

.

Hoppas ni har en fin kväll trots busvädret utanför våra fönster. Kikar in här en stund bara för att visa er maj månads topp 3 mest populära/klickade plagg jag visat er.

.

.

Börjar med plats nummer 3. Den snygga jackan/koftan jag hade på mig när sötnötarna Katarina och Tina och jag var på event i Stockholm för några veckor sedan. Världens bästa och mest användbara plagg om du frågar mig. Min kommer från Tullhuset men den finns även här. Ett tips är att kika in här bort emellan. För där fylls det kontinuerligt på med outletplagg från samma märke till oftast mindre än halva priset, och vips en dag dyker säkert ”min” lilla jacka upp till sjukt bra fyndpris! Näst mest poppis och klickad blev den här söta omlottklänningen som jag gillar supermycket, och på första plats kom den här otroligt populära och prisvärda linneskjortan som åter finns i webshoppen efter att ha varit slut ett tag. Inte en sommar utan linneskjorta säger jag!

.

.

En fin fortsättning på kvällen önskar jag er!

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: