Kort liten leoklänning och en mer dramatisk skapelse

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

leoklänning-3

.

.

Åh vad jag längtar efter semestern nu. Bara 2,5 veckor kvar till till take off och Spaniens gassande sol. Ska ta och gå igenom min garderob för att se om jag behöver komplettera med något innan vi åker. Gissar att någon liten trevlig klänning kommer att ”behövas” allt är ju relativt när det kommer till just det, men ni fattar).

.

.

Här har ni i alla fall en liten goding som faller inom ramen för vad jag tycker är en perfekt sommarklänning för utomlandsbruk. Alltså lite konstigt är det att jag känner mig en aning mer bekväm med korta kjolar utomlands än vad jag gör hemma…

.

.

leoklänning-4

.

.

Jag gillar som sagt kort klänningar, speciellt när jag är utomlands, men är bra sugen på att klicka hem den här urtjusiga skapelsen. Alltså jag dööör vad fin den är! Den hade lika bra kunnat kosta typ 4000 kronor om den kommit från ett high-end brand, men se det gör den inte, utan den, och klänningen jag har på mig, kommer båda från Gina och kostar därför en bråkdel av det.

.

.

Vad tycker ni? Ska jag slå till?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Javisst är det märkligt att man känner sig mer bekväm i kortare kjolar o klänningar utomlands. Kanske bara för spirorna fått lite mer färg än här hemma 😊

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: