Firad till max

födelsedag-3

.

.

Halloj tisdag

.

.

Tiden springer iväg när man har skoj och ibland hinner man inte riktigt med i svängarna känner jag, haha! Det här inlägget hade jag tänkt posta i söndags men, nej nej, det hanns inte med. Jag fyllde alltså år i lördags och blev firad från tidig morgon till sen kväll. Vilken ynnest att få ha så många fina människor omkring sig och att få känna sig så älskad ♥

.

.

Jag fyllde bara 47 men blev uppvaktad som vore det 50 😉 Började med superfint paket och skönsång i sängen på morgonen. I köket var det uppdukat med härlig kalasfrulle som vi åt länge. Efter det gav jag mig ut på en löptur runt ån och så körde jag styrketräning i gymmet i vår källare. Perfekt uppladdning inför dagen! Efter dusch och piff lagade jag födelsedagslunch, som jag förberett dagen innan, och så kom mamma och min syster hit och uppvaktade mig. Vi åt lunch länge och avslutade med kaffe och tårta. Mysigt! Efter det ställde jag mig i köket igen och med Magnus hjälp snodde vi ihop lite plockmat till kvällen då Lillans storasystrar och min bästa vän Sara och hennes familj kom över. Vi hade en kul kväll med många skratt, god mat och gott vin, och inte förrän vid 03.00 stängde jag mina blå och sov gott till morgonen därpå, då det var nytt firande med nytt paket på sängen och go´frukost i köket. För då var det ju mors dag!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: