Galen i blåvitt porslin

elgiganten

.

.

Hej hej kära vänner

.

.

Gillar ni blåvitt porslin? Jag älskar det! Har fått en riktig hang up på det och letar alltid efter det på diverse loppisar. Spelar ingen roll om det är udda delar. Är det ett fint fat, eller en fin kopp eller något annat, får det följa med hem. Koppen på bilden hittade jag förresten i deponin på Återbruket (sopstationen), och assietten hittade jag två stycken av hos Brödet och Fiskarna. Den fina vasen köpte jag i Singapore för 28 år sedan när jag och en kompis backpackade runt i Asien, Australien och Fiji som 19 åringar. Hahaha, den där vasen kånkade jag med mig i ryggan i flera månader eftersom Singapore var vår andra anhalt på resan.

.

.

elgiganten-2.

.

Dagens tips är att köpa porslin och gammalt glas på loppisar. Alltså det är så billigt, finns så mycket fint och så vet man att man kan få det helt rent. Bara att köra det i maskinen när man kommer hem. Jag kan gå i timmar och bara titta på porslinshyllorna på tex Läkarmissionen som är en av de bästa loppisarna här i Vässan. Kommer in nytt precis hela tiden där..

.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: