Morsdags wishes

Innehåller annonslänkar till Busnel, Idun, Soft Goat och Lace Laboratory

Skärmavbild 2019-05-23 kl. 23.48.10.

.

Nåväl, om jag nu skulle ta tillfället i akt och önska mig något inför morsdag (som i år infaller dagen efter min födelsedag, hehe) så skulle den önskelistan se ut ungefär som kollaget. Älskar min Busnel-jacka här, som jag använder typ varje dag, och drömmer om fler plagg från samma märke. Den här snyggingen skulle jag inte tacka nej till. Vilken kvalitet och makalös tidlöshet det finns i de plaggen. Soft Goat har också tidlösa plagg som är mjuka och gosiga. En kortärmad dressad tröja med krage, den här, skulle jag gärna ha i garderoben. Jag sminkar mig mer runt ögonen nu än jag någonsin har gjort. Det är sååå kul och jag vill gärna utöka mitt sminkbestånd med de här beige/bruna färgerna inför sommaren. Och sist men inte minst, bubblaren, jag har börjat gilla stringtrosor igen, och önskar mig de här! Haha, det var nog en 10-12 år sedan sist jag tyckte att det var skönt. Helt klart handlar det om att vänja sig vid dem 🙂

.

.

Vi brukar inte göra någon jättegrej av morsdag i vår familj. Uppvaktning med en liten present på sängen på morgonen förstås, och så besöker vi våra mammor på lite fika eller mat under dagen. Mysigt så och räcker alldeles utmärkt. Lillan verkar ha blivit för stor för söta morsdagsteckningar så det får jag nog inga fler av som synd är ♥ så en liten önskelista kanske in te är så tokigt ändå…

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: