Sjukt bra med powerbank och sommarskal man blir glad av

Innehåller annonslänkar

richmand and finch-4

.

.

Brukar ni använda powerbanks? Jag har min laddad i väskan hela tiden. Så himla smidigt! Såååå irriterande annars när batteriet tar slut. Av någon anledning tycks det alltid göra det när det absolut inte fååår göra det. Ska köpa hem en till här och lägga laddad i Lillans skolväska så slipper man de där gångerna när man nästan får en hjärtinfarkt för att man inte får tag på henne, och det visar sig att ”telefonen hade laddat ur”. Någon som känner igen sig?

.

.

Richmond and Finch har förresten fått in flera fina ”sommarskal” som man blir riktigt glad av. Jag skulle gärna ha ett själv om det inte vore för att jag har ett som är ganska nytt så jag behöver inget ytterligare. Men för den som behöver ett nytt skal kan jag tipsa om de här fina från sommarkollektionen! För den som känner för att fynda kan jag tipsa om deras ”Deal of the week” som du hittar här. Där är det är 30% rabatt på ett antal skal. Min favorit bland de skalen är nummer 1.

.

.

Skärmavbild 2019-05-22 kl. 23.16.14

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: