Lchf-lunch med krämig burrata

mat-9

.

.

Jag är tokig i burrata. Ni vet den där extra krämiga mozzarellan med gräddigt innehåll som flyter ut när man sticker kniven i den. Det är så sjukt gott till diverse grönsaksrätter. Jag tycker att den passar perfekt som lchf-lunch tillsammans med tex smörstekta färska primörer.

.

Här har jag stekt på sparris, salladslök, tomater och och lite grillad paprika. Galet gott med burrata till den kombon! Kan vara svår att bli mätt på bara grönsaker, men tillsammans med burratan blir det verkligen en precis lagom mättande lunch. Testa få ni se, och glöm för sjutton inte den grillade paprikan (finns på burk i affären) för den är himmelskt god till!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Tack för inspiration -det var precis vad jag behövde! Ska börja äta Lchf nu o önskar gärna mer tips, gärna på frukost som jag tycker är svårt..

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: