Årets myshörna i trädgården invigd

tenderflame

.

.

Oh! Har du fixat uteplatsen nu mamma, vad mysigt! Det var Lillans spontana kommentar häromkvällen då kuddar och lite pimp kom fram på uteplatsen där vi har våra gamla Tine K möbler. För henne var det på något sätt den officiella starten på sommaren.

.

.

tenderflame-11 tenderflame-6

.

.

Den här ”myshörnan” använde vi supermycket förra året och jag hoppas verkligen att det blir så i år också. Perfekt att ta sig en tupplur i skuggan under dagen och perfekt för lite skönt häng med ett glas rosé på kvällen.

.

.

På bordet har vi i år en stämningsskapande bordslykta. Men halli hallå vilken utomordentligt smart och snygg lykta ♥ Rejäl låga som ger bra ljus, stabil betongfot så den blåser inte omkull i första taget. Dessutom avger den rätt bra med värme vilket kan vara fiffigt under svenska sommarnätter. Den funkar faktiskt inomhus också, eftersom den varken luktar eller ryker, så till vintern blir den perfekt uppe på vedspisen i köket (vi orkar ju aldrig elda i den, haha).

.

.

Vi har ingen elektrisk belysning vid den uteplatsen så vi har jämt försökt med en herrans massa stearinljus som antingen blåsts ut vid minsta vindpust eller så har blockljusen i lyktorna smält under dagen. Speciellt förra året när det var sjukt varmt.

.

.

tenderflame-3 tenderflame-4 tenderflame-2

.

.

Med önskan om en varm skön sommar!

.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: