Ny outfit och traditionsenlig show på Lillans skola

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

fryx-7

.

.

Gokväll gokväll

.

.

Efter en lång dag som började med jobb i Köping och slutade med Lillans skolas årliga dansuppvisning har jag nyss landat i sängen här hemma. Ögonlocken är tunga och jag ska snart släcka men måste visa er de här bilderna först. Jag är sååå stolt över vår lilla ballerina som snart slutar första året på skolan här inne i stan där dans står på schemat.

.

.

fryx-3 fryx-2 fryx

.

.

Världens gosigaste och gulligaste lilla Tilda, som  A L L T I D  är glad, som aldrig surar eller är missnöjd, som charmar alla med sitt skratt, sin humor och lättsamma sätt. Älskar dig så att det gör ont i hjärtat min lilla skrutta!

.

.

fryx-4

.

.

Det var så himla kul att se de där små söta flickorna dansa runt på scenen. Så otroligt fint ordnat av skolan och alla danslärare. Och ingen var gladare än Lillan när hon kom ut och vi fick uppvakta henne med blommor och en ytte pytte present (här). Hon tyckte att det var sååå kul att uppträda!

.

.

Och såhär glad var mamman efter showen i ny klänning här, nya örhängen här och nytt halsband här (det i mitten, de andra är guldhalsband jag fått av mamma och pappa). Det var så varmt ikväll så det var inte klokt. 27 grader hade vi på eftermiddagen och den korta klänningen passade perfekt i det vädret. Så skönt med bara ben, älskar det!

.

.

gina-2

.

.

Så, nu ska jag absolut sova!

.

.

Natti natti

Helena

 

 

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Ursäkta att jag är lite ”pekande”. Har du frågat om lov att publicera bilder på de andra barnen?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: