Sommarens största smyckestrend

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

Skärmavbild 2019-05-21 kl. 10.08.58

Snäckarmband här // örhängen här // halsband här

.

.

Hello!

.

.

Det kan väl knappast ha gått någon förbi att snäckor är sommarens trendigaste accessoar. Det är snäckor runt handleden, fotleden, snäckor i öronen och runt halsen. Trenden med flera halskedjor i olika längd med amuletter på håller också i sig. Snyggast är kanske om man kombinerar de två trenderna så blir det inte ”too much” liksom. Synd förresten att man inte sparat alla snäckor man plockat utomlands genom åren. Hade lätt kunna gjort vackra smycken själv av dem… Tips kanske till dig som har någon liten minnespåse från en Greklandssemester på 80-talet!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: