Villa Skogsbrynet från ovan, här ser man hur hela tomten sträcker sig

I annonssamarbete med Ellos

trädgården

.

.

Jag tror knappt jag visat den här uteplatsen för er, någon gång kanske. Det är typ ett trädäck i den södra delen av trädgården. Vi har ungefär lika mycket trädgård på båda sidorna om huset, båda är lika soliga dagtid (och lika skuggiga kvällstid tyvärr) så det finns ingen sida som används sådär självklart till ett eller annat. Vi blandar.

.

.

trädgården-3 trädgården-2

.

.

Trädgården är ganska stor för att ligga i stan, hela 1343 kvm som ska hållas ordning på. Ibland kul, ibland drygt. Som ni ser har vi en hel del träd och buskar som ramar in.

.

.

Skärmavbild 2019-05-17 kl. 09.17.59

.

.

I familjen kan vi inte komma överens om vilken sida som är framsida och vilken sida som är baksida. Vanligen är det ju den sidan som vetter mot vägen som är framsidan. Där finns oftast också entré, parkering osv, eller hur? Men vi har vår entré och parkering och sådant på ”baksidan” av huset. Dvs i den övre, norra, delen av bilden, dit man kommer via vår egna lilla grusväg. I den nedre delen av bilden, dvs den södra sida av huset som vetter mot vägen, ligger uteplatsen som nås både från köket och vardagsrummet/matsalen.

.

.

Nåväl, som jag tidigare sagt, trädäcket där uppe till höger i bild har aldrig fått någon kärlek tyvärr. Men jag önskar verkligen att vi kunde piffa till den en smula. Har gjort ett moodboard här som jag tror skulle lyfta platsen avsevärt.

.

.

Skärmavbild 2019-05-17 kl. 09.46.24

.

1 Rökfärgade glaslyktor ger lite värme till det svarta och grå, finns här

2 Tänk så skönt att kunna värma sig lite om sommarkvällarna (inte alltid det är supervarmt som vi vet). Perfekt eldkorg finns här

3 Cylinderformad vas som inte vickar i vinden här

4 Den lilla soffan vi har är ganska hård och inte så ”mysig”. Skulle behöva en mjuk extradyna att lägga uppe på. Perfekt val är dynan i tvättat lin här

5 Vi har en matta i naturmaterial där nu, men den kommer om ett par sommarregn vara helt slut och då skulle jag vilja ha en liknade matta i konstfiber. Den här mattan skulle passa perfekt!/

6 För att mjuka upp lite tror jag att det skulle vara fint med sidobordet i konstrotting här

7 Och så vill jag förstås ha en liten matgrupp här också. Mysigt att sitta där och fika tex. Den här gruppen som är på Rea skulle vara så fin.

.

.

Med rabattkoden 460008 får du 40% rabatt på den dyraste varan vid ett inköp. Koden är giltig t.o.m 31/5 så passa på och gör ett klipp nu!

.

Klicka HÄR för att komma till Ellos

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: