Söta sommarklänningar

∼ Innehåller annonslänkar till Campadre ∼

Skärmavbild 2019-04-27 kl. 17.21.21Ljusblå här // svart här // grön här

.

.

Semestern är snart här och visst vill man bara gå klädd i klänning hela tiden? Har ni sett de här söta klänningarna (samtliga på superrea och Campadre är bästa stället att fynda fina kläder till superpriser om du inte visste det). Vill egentligen ha alla tre men nöjde mig med att klicka hem den här till det facila priset av 249 kronor. Det är vad jag kallar ett fynd!

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: