En Hollywoodfru men vem är Hasses fru?

fest

.

.

Herre Gud min skapare, det har gått i ett hela veckan, jag har knappt hunnit äta och än mindre blogga! Fotat har jag däremot gjort så jag får portionera ut lite bilder eftersom tänker jag.

.

.

Efter en dag som började med jobbig migrän igår stassade vi upp oss på eftermiddagen och åkte på min svågers 50-års fest. Alltså så himla roligt! Perukfest var temat. Ett femtiotal personer var där och samtliga i den ena tjusiga peruken efter den andra. Jag hade fått tag på en Hollywoodfru-peruk, Lillan busade till det med en grön historia, Magnus en lila långhårig varian och mellansysteern hade blå kalufs. Men roligast på hela festen måste ändå Lillans största storasyster ha varit.

.

.

fest-2.jpg

.

.

Hon sportade nämligen en superseriös grå tantfrisyr som inte gick av för hackor! Söta Julia 23 år förvandlades på ett tjillevipp till någon helt annan, betyyyydligt äldre dam. Vi skrattade så att vi tjöt när hon berättade att hon, precis när hon kom till festen, slagit sig ned bredvid några killar, varpå den ena helt allvarligt säger ”Hej, är det du som är Hasses fru?”, hahaha!!! Nej killar, det där var inte Hasses fru, det var Linus flickvän! Så den stora frågan återstår… Vem ääär egentligen Hasses fru???

.

.

Vill du läsa det senaste inlägget i den här bloggen ska du klicka här!

.

.

Skärmavbild 2019-04-27 kl. 18.06.08.png

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Tack för en trevlig blogg. Brukar inte kommentera, men måste nu: Vilken snygg klänning! Var kan man hitta den?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: